Referenties en nieuws

 

Pieter Alkemade van Actief


Plants by Kcw Heeft voor ons project de Flint Te Emmen meer als 30 mooie grote planten geleverd van 2 meter en groter voor zowel binnen als voor buiten (ingangen) Het ziet er verzorg en schitterend uit! Wij hebben gekozen voor een all-in huur zodat wij we zelf  geen omkijken hebben naar het onderhoud van deze planten en mocht er een plant onverhoop niet overleven dan worden ze vervangen, ideaal dus. Wij kunnen ons daarom focussen op onze kerntaken. Ik wil daarom iedereen van harte aanbevelen om te gaan werken met Plants by KcW


Kaylee heeft voor ons vastgoed portofolio een voorstel gedaan per verhuurd object. Ze weet wat ze wil en kijkt goed naar de omgevingsaspecten zon schaduw etc. Er zijn prachtige planten geleverd en deze worden goed onderhouden. Ze komt zelf met verbetervoorstellen en een goed advies. We hebben de all-in service waarmee wij een vast bedrag per maand betalen en geen omkijk hebben naar de planten en ons hiermee kunnen focussen op onze business waar wij juist goed in zijn. Plants byKcW is een ware aanbeveling. Vastgoed Emmen.

Metha Leth


Voor Leth Letselschade ontving ik een perfect (interieurbeplanting)advies, keurige en tijdige uitvoering van de opdracht met een persoonlijke touch. Het werk van Kaylee beveel ik van harte aan. Veel succes verder Kaylee.

Gerrie Benes


Plants by KcW interieurbeplanting heeft onlangs bij ons op school diverse mooie en grote planten geleverd voor de kantoren, omdat we deze ruimten wilden opfleuren. Kaylee Wehkamp heeft in eerste instantie een goed advies gegeven e heeft daarna ervoor gezorgd dat de planten snel bezorgd werden. Een compliment voor de wijze waarop ze de opdracht heeft uitgevoerd.

Kim de Vries Stichting dorpenzorg


Fantastisch initiatief van deze jonge ondernemer, die zeker aandacht verdiend! Kaylee Wehkamp heeft gewoon uit haar eigen onderneming geld gehaald om nieuw speelgoed te kunnen doneren aan onze minima Speelgoed Weggeefwinkel in Emmer-Compascuum voor gezinnen in de gemeente Emmen. Vanuit haar onderneming Plants by KcW Interieurbeplanting all-in service heeft ze 500 euro gehaald. Ze heeft dit besteed bij Microtoys aan de Dalipassage 60 in Emmen. Zij hebben nog 200 euro toegevoegd aan haar te besteden bedrag. Vanmiddag heeft onze weggeef winkel al dit mooie nieuwe, uitgezochte speelgoed door Kaylee, in ontvangst mogen nemen. Kaylee, je bent een inspirator! We gaan heel veel kinderen blij maken met dit mooie speelgoed.